Restaurante con Gusto

Vi stiler mod intet andet end det bedste

Nyheder2014-05-02

Restaurante con Gusto får Giuseppe De Luca Pasta

Vi har nu fået eneret i danmark til at forhandle den berømte neapolitanske gourmet-pasta Giuseppe De Luca Pasta. Giuseppe De Luca kommer fra en familie, der har produceret pasta siden 1467! I efteråret 2007 startede han for sig selv og hans pasta har vundet adskillige priser verden over. På fødevaremessen i Verona fik hans fettuccini sølvmedalje og hans særlige safran linguini blev endnu engang belønnet med en guldmedalje.
2015-04-13

Restaurante con Gusto eneforhandler af Frantoli olivenolie

Restaurante con Gusto er som den eneste i Danmark begyndt at forhandle gourmet olivenolien Frantoli Cutrera Primo DOP, der udvindes af håndplukkede økologiske Tonda oliven fra Syd Italien. De varme, tørre somre og milde, fugtige vintre i Syd Italien sikrer at Frantoli olivenolie har en god smag og karakter. Det er et heldigt sammentræf at vi har fået denne eksklusive aftale. Vores Chefkok Ronald Gonzales har for nyligt været på fødevaremesse i Verona Italien. Her har han plejet kontakter og samlet ny inspiration til nye spændende retter. Han mødte her en gammel klassekammerat, som tilfældigvis var svigersønnen i Frantoli-familien.
2015-03-23

Glutenfri på Restaurante con Gusto

Nu kan du også få de fleste af vores retter på menuen i en glutenfri version. I samarbejde med Dansk Cøliakiforening og Bagermester Hans Petersen i Rødding har vi indkøbt glutenfri varer - selvfølgelig italienske. Så nu kan vi tilbyde menuen i glutenfri version. Husk at angive det ved bordbestilling, hvis du ønsker den glutenfri version.
2015-03-25

Eksklusiv vinsmagning på Restaurante con Gusto den 23. maj kl. 16-18

Smag på 5 forskellige italienske kvalitetsvine. To hvidvine og tre rødvine fra det renommerede italienske vinhus Carlo Merolli fra Piemonte. Desuden vil der være en lækker Tapas anretning. Det hele for kun 149,- kr.
2015-02-15

Restaurante con Gusto står foran udvidelse

Vi har netop fået en aftale i stand, der betyder at Restaurante con Gusto udvider. Vi kan nu inddrage lokaler fra naboejendommen. De skal både anvendes til udvidelse af køkkenet og selve restauranten. Det vil blandt andet betyde at vi kan holde større selskaber. Vi forventer at indvie de nye lokaler sommeren 2015.
2014-12-10

Restaurante con Gusto får tildelt kvalitetsmærke

10 italienske restauranter i Danmark er blevet tildelt kvalitetsmærket ”Marchio Ospitalità Italiana” heraf er vi den ene, og det betyder rigtig meget for os. Kriterierne for at blive tildelt kvalitetsmærket er mange. Restauranten besøges af en evalueringskommité fra Det italienske handelskammer, som gennemgår restauranten hvad angår menuer, råvarer, vin, olivenolier, kokkenes uddannelse og erfarring, indretning, originalitet og sprog. Kun de bedste restauranter, der lever op til meget specifikke krav bl.a. om at være tro mod den italienske mad og vinkultur, tildeles mærket og logoet ”Marchio Ospitalitá Italiana”.